Fudbal

Salah: U finalu želim Real

Finale Lige prvaka ove sezone na programu je 28. maja na stadionu Francuska u Sen Deniju.

Mohamed Salah - Liverpool FC

Liverpul je prvi finalista Lige prvaka pošto je nakon pobjede na Enfildu od 2:0 uspio i u revanš meču u Španiji pobijediti Viljareal sa 3:2. “Redsi” će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Real Madrid – Mančester Siti (3:4). U prvoj utakmici ova dva tima pobijedili su Englezi sa 4:3. Revanš je u srijedu u Madridu, a Mohamed Salah želi da se u finale plasira Real kako bi mu se revanširali za poraz iz finala 2018. godine. Tada je Egipćanin morao da napusti teren već u 31. mintu nakon grubog faula Serhija Ramosa. Real je na kraju pobijedio sa 3:1, piše Avaz.

– Želim da igramo u finalu sa Real Madridom! Siti je stvarno dobar tim, igrali smo protiv njih nekoliko puta ove sezone, ali ako me pitate koga bih želio, kažem vam da je to Real! Naravno zbog izgubljenog finala 2018. godine, naglasio je Mo Salah.

Finale Lige prvaka ove sezone na programu je 28. maja na stadionu Francuska u Sen Deniju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh