Fudbal

Miralem Pjanić neće igrati protiv Gruzije i Luksemburga

Popularni Mire želi da za vrijeme martovskog UEFA reprezentativnog termina sanira povredu mišića lista kako bi bio što spremniji za finiš Superlige Turske.

Miralem Pjanić - SCsport.ba

Naš as iz Bešiktaša Miralem Pjanić (31) preskočit će martovsko okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine, odnosno prijateljske utakmice sa Gruzijom (25. mart) i Luksemburgom (29. mart), saznaje „Avaz“.

Naime, popularni Mire želi da za vrijeme martovskog UEFA reprezentativnog termina sanira povredu mišića lista kako bi bio što spremniji za finiš Superlige Turske.

Bešiktaš 3. aprila gostuje lideru Trabzonsporu, a potom slijede dueli sa Antalijasporom, Giresunsporom, Kasimpašom, Kajzerisporom, Fenerbahčeom, Gecepeom i Konjasporom (22. maj).

Inače, selektor našeg državnog tima Ivajlo Petev (Ivaylo) uskoro će doputovati u naš glavni grad i saopćiti spisak igrača za martovsko okupljanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh