Fudbal

FIFA sankcionisala Crnu Goru: Zatvaranje dvije tribine i 20 hiljada franaka kazne

Shodno odluci FIFA-e, navijačke tribine biće zatvorene na utakmici s Holandijom koja se igra 13. novembra 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici s početkom u 20:45 časova

Disciplinska komisija Svjetske fudbalske federacije (FIFA) sankcionisala je Fudbalski savez Crne zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici 6. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa selekcijom Letonije, javlja Anadolu Agency (AA).

“Fudbalskom savezu izrečena je novčana kazna u iznosu od 20.000 švajcarskih franaka i mjera zatvaranje navijačkih tribina (jug i sjever) na prvoj narednoj utakmici u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zbog diskiminatornog ponašanja navijača tokom utakmice s Letonijom. Shodno odluci FIFA-e, navijačke tribine biće zatvorene na utakmici s Holandijom koja se igra 13. novembra 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova”, saopšteno je iz FSCG.

Fudbalski savez Crne Gore apelovao je na navijače reprezentacije Crne Gore da se uzdrže od nesportskog ponašanja i svake vrste diskriminacije na predstojećim utakmicama nacionalnog tima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh