Fudbal

Toni Šunjić postao otac, čestitali mu brojni bivši i sadašnji Zmajevi

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić sinoć je postao otac i tu informaciju objavio je na društvenim mrežama, nakon čega je dobio brojne čestitke ljudi iz nogometnog svijeta.

Toni Šinjić - Facebook

Šunjićeva supruga, Ruskinja Viktorija Tkač, rodila je djevojčicu.

Nakon objave na društvenoj mreži Instagram, Šunjiću su čestitali brojni bivši i sadašnji reprezentativci, među njima Edin Džeko, Ibrahim Šehić, Dario Đumić, Milan Đurić, Haris Medunjanin i drugi, a također je čestitku dobio i od bivšeg kluba Dynama iz Kieva za koji je igrao od 2017. do 2020. godine.

“Sinoć je bio najsretniji dan u mom životu, onog trenutka kada sam postao otac ovoj prelijepoj djevojčici. Hvala Viktoriji što mi je dala najveći poklon u životu. Volim vas obje”, napisao je Šunjić u opisu objave na društvenim mrežama.

Toni Šunjić je prelijepu Ruskinju zaručio krajem prošle godine u Bosni i Hercegovini kada je bio na odmoru. Za reprezentaciju BiH je debitovao 2012. godine. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh