Fudbal

Ronald Koeman: Umoran sam od ponavljanja iste stvari, za mene je to čisto kao voda

Nizozemski stručnjak prokomentarisao sinoćnji poraz Barcelone od Benfice.

Ronald Koeman - David Ramos/Getty Images

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman osvrnuo se na sinoćnji poraz Barcelone od Benfice rezultatom 3:0, te je rekao da ekipi fali kvalitetnih pojačanja.

Katalonci su zabilježili svega pobjedu u pet utakmica i pitanje je da li će uspjeti da se kvalifikuju u dalju fazu Lige prvaka.

– Ne mogu dati mišljenje o timu koji nije ono što je bio u posljednjih nekoliko godina. Promijenili smo mnogo stvari i fali nam opcija, rekao je Koeman i dodao:

– Umoran sam od ponavljanja iste stvari. Izgubili smo igrače koji prave razliku, za mene je to čisto kao voda. To je realnost.

Koeman će navodno predvoditi ekipu kao trener protiv madridskog Atletica što će mu biti posljednja utakmica na klupi Blaugrane nakon čega će biti otpušten, prenosi Sport1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh