Fudbal

Barcelona i Bešiktaš blizu dogovora o posudbi Pjanića!

Miralem Pjanić je jutros rekao da ostaje u Barceloni, ali Fabrizio Romano upravo javlja kako napreduju pregovori Barcelone i Bešiktaša u vezi s njegovom posudbom!

Miralem Pjanić - Avaz

Propale su Pjaniću opcije odlaska u Juve i Sevillu, a prelazni rok još traje samo u Turskoj i Rusji, koje su sada jedine opcije za Zmaja.

Bešiktaš pokušava da dogovori Pjanićevu posudbu, a Romano tvrdi da je dogovor klubova jako blizu, te da se sada vode pregovori o ličnim uslovima, odnosno plati Pjanića u turskom klubu…

Tako bi Pjanić trebao da nakon završenih obaveza s reprezentacijom ode u Istanbul i pridruži se novim saigračima. Dobra je to vijest jer će Pjanić u Bešiktašu sigurno imati prostora za igru, što u Barci nije slučaj, piše SCsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh