Fudbal

Miralem Pjanić dobio novu ponudu za nastavak karijere

Sve je više zainteresovanih klubova za našeg fudbalera.

Miralem Pjanić - Avaz

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić, nalazi se na izlaznim vratima Barcelone, s obzirom na to da Ronald Koeman više ne računa na njegove usluge.

Nakon što se jučer pojavila vijest kako je Fiorentina, pored Intera, Juventusa, ali i drugih klubova zainteresovana za našeg fudbalera, sada iz Italije stižu nove vijesti.

Kako pišu tamošnji mediji, trener Napolija, Luciano Spalletti, kontaktirao je Pjanića i ponudio mu dolazak u redove ovog kluba. Italijanski klub je spreman preuzeti na sebe njegovu platu, a Pjanić bi u Napoli stigao na jednogodišnju posudbu.

Podsjetimo, Pjanić je prošle godine stigao iz Juventusa u Barcelonu za 60 miliona eura, ali se na Nou Campu nije previše naigrao, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh