Fudbal

Kulovac potvrdio ostavku na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo

Galib Kulovac više nije predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo nakon što je drugi put u dva mjeseca podnio ostavku na ovoj funkciji.

Galib Kulova - Faktor

Kulovac je 17. juna ove godine u pismenoj formi dao ostavku na funkciju predsjednika na kojoj je bio nešto više od pet godina. Međutim, pet dana nakon toga je dobio jednoglasnu podršku na skupštini FS KS da dovrši svoj mandat.

I kada se činilo da će Kulovac ostati na ovoj poziciji, danas se još jednom oglasio i rekao da zbog zdravstvenih razloga ostaje pri svojoj prvoj odluci. prenosi “Klix“.

“Obavještavam vas da sam ostao pri svojoj odluci od 17.6.2021. godine u kojoj sam podnio ostavku na mjesto predsjednika FSKS, napominjem još jednom, iz zdravstvenih razloga. Vama se iskreno zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i želim vam uspješan i sretan rad. Obavještavam vas da sam ostavku poslao generalnom sekretaru FS KS e-mailom i putem pošte”, napisao je Kulovac.

Kulovac je dobio novi četverogodišnji mandat u decembru prošle godine na Izbornoj skupštini Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo, ali odlučio se na odlazak poslije šest, odnosno osam mjeseci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh