Fudbal

FK Velež poslao poruku navijačima: Dragi naši Rođeni…

Fudbaleri Veleža večeras od 20 sati na Grbavici će ugostiti Elfsborg i pokušat će ostvariti pobjedu koja bi ih odvela u play-off Konferencijske lige.

FK Velež - Haber.ba

Izabranici trenera Feđe Dudića imat će veliku podršku sa tribina, a stadion Grbavica je već rasprodan.

Rođeni su sinoć poslali poruku svojim navijačima sa jasnim uputama za meč p0rotiv švedskog tima.

– Dragi naši Rođeni. Prije svega, hvala Vam za nevjerovatnu podršku u proteklom periodu. Bili smo svi kao jedno, i to se osjetilo kako na terenu, tako i na tribinama.

Pred nama je još jedna velika utakmica, koju ćemo zajedno odigrati. Igrači će pružiti svoj maksimum na terenu, a sigurni smo i naši navijači na tribinama.

Ovim putem želimo da Vas informišemo da se kapije stadiona Grbavica otvaraju u 17.30 sati. Kako ne bi došlo do velikih gužvi, molimo vas da dođete ranije na stadion.

Također, molimo vas da prilikom ulaska na stadion, poštujete smjernice zaštitara i redara, te da mirno i strpljivo pristupite ubacivanju karte i skeniranju koda, te nakon toga ušli na tribine stadiona.
https://www.facebook.com/velez.fk/photos/a.1563485870585270/3006445059622670/?type=3
Sigurni smo da je pred nama još jedna velika noć. Naše je da pružimo maksimum, a na kraju nek bude što biti mora. Sretno Rođeni – poručili su iz FK Velež.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh