Fudbal

Futsal: Memorijal “Omer Tipura – Dedin” počinje 25. juna

Jedan od najbolje organizovanih i najpopularnijih malonogometnih turnira u Hercegovini – Memorijal Omer Tipura – Dedin koji se od 1997. igra na igralištu Osnovne škole u Bijelom Polje, svoje 25. izdanje imat će u danima juna i jula, odlučio je nedavno Inicijativni odbor Turnira.

Otvaranje je planirano za 25. juni, a o nagradnom fondu i ostalim detaljima odluka će se donijeti na predstojećim sjednicama Organizacionog odbora.

Na sastanku Inicijativnog za predsjednika Organizacijskog odbora izabran je Nedim Marić, nekada poznati nogometaš i futsaler, koji je danas uspješan privrednik, dok će funkciju direktora Turnira ovog puta obnašati Emir Tipura.

Organizator turnira svih ovih godina je Fudbalski klub Bjelopoljac, koji je na nedavnoj Skupštini kluba dobio novi Upravni odbor, koga čini 11 članova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh