Fudbal

Otac napadača Uniteda otkrio: On nije sretan u Engleskoj, već je pričao s Riquelmeom

Otac urugvajskog reprezentativca Edinsona Cavanija otkrio je da sjajni napadač nije sretan u Engleskoj i predstojećeg ljeta će gotovo sigurno napustiti Manchester United.

Edinson Cavani - SCsport.ba

Iskusni Cavani (34) u oktobru je stigao na Old Trafford, poslije sedam godina u PSG-u i potpisao ugovor do kraja sezone, piše “SCsport“.

U ugovoru je i opcija produženja saradnje za još godinu dana, ali ona očigledno neće biti aktivirana, barem ako je vjerovati Luisu, Edinsonovom ocu.

„Moj sin nije sretan u Engleskoj i želi nazad u Južnu Ameriku, da bude negdje bliže porodici. Nema namjeru da ostaje u Unitedu, iskoristit će opciju u ugovoru i otići u junu. Već je vodio razgovore sa Juanom Romanom Riquelmeom (potpredsjednik Boce Juniors) i volio bi da zaigra za Bocu”, rekao je Luis Kavani za Superfutbol.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh