Fudbal

Jose Mourinho: “Kanea je nemoguće nadomjestiti, nadam se da će nam Bale pomoći”

Portugalski stručnjak Jose Mourinho otkrio je kako bi Gareth Bale mogao ‘upasti’ u prvi tim Tottenhama nakon što se Harry Kane povrijedio.

Jose Mourinho - TheSun.co.uk

Nakon nekoliko žestokih startova fudbalera Liverpoola na startu derbija, najveća zvijezda Tottenhama povrijedila je oba članka i očekuje ga višesedmična pauza, prenosi “SCsport“.

Neke igrače u timu ne možete da zamijenite. Druga je stvar kada vam se desi da je više igrača istovremeno povrijeđeno, kao što je nama bilo prošle sezone. Ali Harry je Harry“, rekao je Mourinho

Novinare je zanimalo da li Bale može da nadomjesti odsustvo Kanea.

Važan je ovo momenat za njega, osjeća se sve bolje. Kada izgubite igrača kao što je Harry, onda očekujete od drugih da se istaknu. Nadam se da će Gareth da nam pomogne. Pozicija na kojoj voli da igra je pozicija na kojoj će biti na terenu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh