Fudbal

Bilićev pomoćnik: “Slaven je velika faca i već ima ponude, neizvodivo je da postane trener Hajduka”

Pomoćnik Slavena Bilića, Dean Računica, otkrio je kako hrvatski stručnjak nakon otkaza u West Bromwich Albionu ima mnogo ponuda.

Slaven Bilić - Skysports.com

Računica, koji radi sa Bilićem, komentarisao je za “Slobodnu Dalmaciju” otkaz kojeg je hrvatski stručnjak dobio u Premier ligi nakon što je remizirao sa Manchester Cityjem na gostovanju.

Nakon utakmice s Newcastleom željeli su u klubu očito pričekati našu utakmicu s Manchester Cityjem, jer su vjerojatno očekivali da će nas City razvaliti s 5:0 ili 6:0, pa da nakon toga nitko neće žaliti niti trepnuti za nama. Ha, ovako je ispalo malo drukčije… Mi smo odigrali 1:1“, rekao je Bilićev pomoćnik, a onda se osvrnuo i na ponude koje ima:

Uvijek postoji mogućnost! Realno, stvari stoje ovako. Slaven ima veliko ime i veliki je trener, velika je faca. Slavenu sigurno neće nedostajati ponuda. Naravno da će svi kazati da ga Hajduk ne može platiti. Međutim, Hajduk je izvan konteksta plaćanja, Hajduk se zapravo ne može staviti u kontekst bilo kojeg kluba na svijetu, to je emocija. Jer Hajduk je naš klub. Međutim, bit ću posve iskren, mislim da je u ovom trenutku neizvedivo da Bilić postane trener Hajduka“, zaključio je Računica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh