Fudbal

Nema novca, nema ni transfera: Neymar će produžiti s PSG-om

Brazilski superstar, Neymar (28) donio je veliku odluku oko svoje budućnosti. Izjasnio se da ne razmišlja o povratku u Barcelonu, te da želi ostati u francuskom PSG-u

Neymar - Agencije

Na ljeto 2017. godine, brazilska zvijezda Neymar (28) napustio je Barcelonu u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura i preselio u PSG.

Brazilac je navodno bio nezadovoljan u Parizu, pa se jedno vrijeme govorilo o njegovom povratku u Barcelonu. Međutim španjolski AS objavio je da Neymar ne želi ni čuti za Barcelonu te da planira obnoviti ugovor s francuskim PSG-om.

U želji da postigne dogovor s francuskim klubom, tražio je identičnu plaću kao i dosad, a to je 30 milijuna eura po sezoni. Postoji mogućnost da će se taj iznos smanjiti na 25 milijuna eura jer se Brazilcu uskoro bliže tridesete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh