Fudbal

Medunjanin: “U BiH sada sve izgleda loše i niko nije dobar”

Veznjak FC Cincinnatija, koji se povukao iz bh. reprezentacije 2018. godine, priznao je u razovoru za tamođnje medije da je pomalo ljubomoran na svoje sunarodnjake koji večera igraju sa Lalama.

Haris Medunjanin - Screenshot

U dobi od sedam godina, Medunjanin je pred ratnim vihorom pobjegao iz zemlje sa majkom i sestrom u Nizozemsku. U AZ Alkmaaru započeo je svoj put ka vrhunskom fudbalu. Igrao je i za mladu reprezentaciju Nizozemske, nakon čega je izabrao rodnu zemlju.

Godinama mi je bio san da jednom igram protiv Nizozemske“, rekao je 35-godišnji veteran za NOS.

I sada BiH igra dva puta protiv Nizozemske, ali ja sam se oprostio od reprezentacije. Nisam imao sreće“, konstatovao je Medunjanin.

Bivši Zmaj prokomentarisao je i ispadanje naše selekcije od Sjeverne Irske u baražu za Evropsko prvenstvo.

Ima kvaliteta, ima nade, ali teško je nakon ispadanja. U drugom poluvremenu smo pali. Neki momci mogu nastaviti igrati za reprezentaciju, drugi možda nisu dovoljno dobri ili im treba vremena, a u Bosni ljudi vam ne daju puno vremena. Sada sve izgleda loše i niko nije dobar. Moral je nizak, ali igrači se moraju vratiti na pravi put“, rekao je Mednunjanin, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh