Fudbal

Cristiano Ronaldo vaga između četiri ponude, jedna bi mogla biti posebno zanimljiva

Portugalac može birati u kojem klubu će nastaviti karijeru.

Cristiano Ronaldo - Twitter

Portugalski fudbaler, Cristiano Ronaldo, mogao bi ovog ljeta napustiti Juventus nakon što je italijanski prvak ispao u osmini finala Lige prvaka od Lyona.

“Daily Mail” je analizirao gdje bi 35-godišnji ofanzivac mogao nastaviti karijeru. Prema njihovim navodima, najmanje šanse daju se Barceloni, gdje bi zaigrao s Messijem u napadu, tu postoji nekoliko problema, ali najveći je novac.

Francuski prvoligaš, PSG, jedna je od opcija, posebno ako Neymar napusti klub. Postoji mogućnost i da PSG krene po Ronalda, iako Brazilac ostane u Francuskoj, jer napadač Juventusa je dugogodišnja želja vlasnika Parižana, te bi ga oni sigurno željeli vidjeti u svojim redovima.

No, jedna ponuda bi mogla biti posebno zanimljiva za Cristiana Ronalda, a to je odlazak u kinesku ligu. Iako Ronaldo ima 35 godina, on još uvijek želi igrati na vrhunskom nivou, pa je malo za očekivati da bi fantastični fudbaler mogao nastaviti karijeru baš u Kini.

Za njegove usluge je zainteresovan i Inter Miami, klub koji se takmiči u MLS-u, čiji je vlasnik David Beckham.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je protekle sezone u Seriji A postigao 33 pogotka, ali na kraju nije uspio osvojiti nagradu za najboljeg strijelca u ligi, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh