Fudbal

Edinu Džeki se javio klub čiju je ponudu čekao cijelog života

Trener je ljubitelj njegovih karakteristika.

Edin Džeko - SCsport.ba

Stefano Pioli će ostati trener Milana i sljedeće sezone, pa su se stoga prioriteti milanskog kluba promijenili, javlja ugledni “Calciomercato.it”.

Ranije su se sa Rossonerima povezivala imena poput zvijezde Red Bull Salzburga Dominika Szoboszlaija i napadača Real Madrida Luke Jovića.

Naime, izvještaji iz Italije sugerišu da Pioli preferira napadača sa drugačijim karakteristikama poput Edina DŽeke, naravno sve u slučaju da Zlatan Ibrahimović odluči da napusti San Siro.

Milan će tako ući u borbu sa gradskim rivalom Interom oko transfera našeg kapitena, a pored Dijamanta oba kluba su zainteresovana i za veznjaka Brescije Sandra Tonalija za koga traže između 30 i 35 miliona eura.

Napomenimo da je Milan upravo klub koji Džeko simpatiše još od djetinjstva što bi trebalo igrati veliku ulogu u ovom transferu, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh