Fudbal

Ibrahimović u svom stilu: “Ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti Virus”

Zlatan Ibrahimović poznat je po svojim majstorijama na terenu ali često i ponašanju i ekstravagantnim izjavama van njega.

Zlatan Ibrahimović - ExpressTabloid.ba

Ovaj put, fudbaler Milana oduševio je javnost, pozvavši sve one koji imaju mogućnosti da se ujedine i da svojim finasijskim prilozima pomognu da se Italija oporavi od virusa korona.

Italija mi je uvijek davala mnogo i u ovom dramatičnom trenutku želim da vratim još više ovoj zemlji koju volim. Odlučio sam zajedno s ljudima koji rade sa mnom da pokrenemo fond za skupljanje novčane pomoći bolnicama. Koristim svoju popularnost da proširim ovu vijest i svi koji mogu trebaju pomoći. Računam na velikodušnost svojih kolega i svih profesionalnih sportista koji mogu dati manje ili veće donacije, naravno koliko je to u njihovim mogućnostima da otjeramo ovaj virus. Zajedno zaista možemo pomoći bolnicama i doktorima, te sestrama koji nesebično rade svakog dana da spase naše živote. Danas smo mi ti koji navijaju za njih. Idemo zajedno otjerati koronavirus i pobijediti ovu utakmicu. I zapamtite, ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti virus – napisao je Zlatan Ibrahimović na svom instagrakm profilu, piše “Srpskainfo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh