Fudbal

Džeko: “Vrijeme je da pomognemo onima koji se bore protiv koronavirusa”

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije BiH i igrač italijanske Rome, pružio je podršku svima koji se bore protiv koronavirusa.

Edin Džeko - Facebook

Italija je zbog brzog širenja koronavirusa donijela drastične mjere, a svijetom kruže sablasne fotografije italijanskih gradova koji su pusti.

Naime, Džeko s porodicom živi u Rimu, s obzirom da je ova zemlja trenutno najviše pogođena epidemijom, i oni se nalazi u kućnoj izolaciji. Kapiten bh. reprezentacije poručio je kako se mora pružiti podrška onima koji se bore protiv koronavirusa.

“Kao i mnogi drugi, pomogao sam onim ljudima koji pomažu nama te sam donirao novac bolnici Spallanzani. Svi mi to možemo, vrijeme je da podržimo one koji se bore protiv koronavirusa”, poručio je bh. napadač, prenose bh. mediji.

Come tanti, anche io ho aiutato chi ci sta aiutando con una donazione all'Ospedale Spallanzani.Possiamo farlo tutti, è il momento di sostenere chi sta lottando contro il coronavirus!➡ http://on.asroma.com/CovidFundraiser

Gepostet von Edin Džeko am Samstag, 14. März 2020


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh