Fudbal

Jurgen Klopp u svom stilu o koronavirusu: “Ja nosim bejzbolsku kapu i neobrijan sam”

Nakon pojave koronavirusa sve se češće ljudi iz javnog života moraju susetati s pitanjima vezanim za nepopularnu epidemiju.

Jurgen Klopp - SCsport.ba

S jednim takvim susreo se i Jirgen Klop (Jurgen Klopp) nakon 2:0 poraza svog Liverpula u četvrfinalu FA kupa protiv Čelsija.

Dočekali su ga novinari s pitanjem o tome vlada li zabrinutost u njegovoj ekipi zbog virusa. Klopa je to pitanje, s potpunim pravom, iznerviralo i nije mogao shvatiti da se takva pitanja postavljaju osobama koje nisu stručnjaci.

Ne sviđa mi se što je za takvu ozbiljnu stvar mišljenje nogometnog menadžera bitno. Ne razumijem to. O takvim stvarima trebaju pričati stručnjaci, a ne neko poput mene, ko nema znanja. U to se nogometni menadžeri ne bi smjeli miješati. Ja ne razumijem politiku i koronavirus, zašto mene pitate? Ja nosim bejzbolsku kapu i neobrijan sam – odgovorio je Klop.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh