Fudbal

Velež na Grbavici želi ostati neporažen

Fudbaleri Veleža su proteklog vikenda u 18. kolu Premijer lige ostvarili veliku pobjedu u Bijeljini, gdje su s 0:1 savladali Radnik.

No image - Haber.ba

Strijelac pobjedonosnog gola je bio Edo Vehabović, a sada se Rođeni pripremaju za posljednji meč jesenjeg dijela Premijer lige, u kojem će ponovo u goste, ovaj put Željezničaru.

Željezničar je lider na tabeli i ovaj meč dočekuje u fantastičnom raspoloženju nakon velike pobjede na derbiju sa Sarajevom, piše “SCsport“.

Pomoćni trener Rođenih Mustafa Kodro se nada da njegov tim može ostati neporažen na Grbavici.

“Možemo biti prezadovoljni rezultatom. Momci su jako korektno odradili svoj posao u odnosu na prošlu utakmicu ovdje, gdje smo bili nadigrani od ekipe Radnika. Ova zadnja utakmica je pokazala drugačiju sliku i stigli smo do važnih bodova”, rekao je on te dodao:

“Već od danas počinjemo misliti o Željezničaru. Imamo dosta vremena da se pripremimo i analiziramo ih i nadam se da ćemo i gore ostati neporaženi.”

Vehabović je istakao kako mu znači njegov pobjedonosni gol, ali da je bitnije to što je ekipa dobro odigrala i upisala tri boda.

“Postigao sam pobjedonosni gol, ali više mi je drago što je ekipa odlično odigrala i što smo stigli do tri boda”, kaže Vehabović.

Susret na Grbavici se igra u subotu od 16h.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh