Fudbal

Premijer liga BiH: I u Mostaru je ‘visio’ Slobodan Praljak, zašto utakmica nije prekidana?

Bosanskohercegovačka javnost ostala je u nedjelju zaprepaštena ponašanjem Škripara na utakmici Širokog Brijega i Zvijezde 09.

No image - Haber.ba

Oni su sredinom prvog poluvremena razvili parolu i fotografiju Slobodana Praljka, te su službena lica utakmicu prekinula, a onda su Škripari demonstrativno napustili tribine Pecare.

Samo dan ranije, na stadionu Pod Bijelim brijegom igrala se utakmica Zrinjskog i Mladosti, a Ultrasi su takođe odali počast Slobodanu Praljku, te je na ogradi, odmah pored transparenta njihove grupe bila i okačena slika Praljka. Ona je kasnije uklonjena, ali za vrijeme dok je stajala na ogradi glavni sudija meča, Danijel Bojo, kao ni delegat Željko Grbić, nisu odlučili da prekinu utakmicu, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh