Fudbal

Italijani oduševljeni Krunićem: On je od neprocjenjive vrijednosti za Milan

Rade Krunić izborio se za standardno mjesto u prvom timu Milana, a Italijani su oduševljeni posljednjim partijama reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Rade Krunić - Twitter

Italijanski mediji pišu da je bosanskohercegovački veznjak od neprocjenjive vrijednosti za Rossonere, a očekuje se da će još napredovati u svojoj igri.

Pokušava igrati jednostavno i ne pretjeruje. Njegove fizičke i tehničke vještine dokazuju da je od neprocjenjive vrijednosti za Rossonere. Pokazuje da zaslužuje biti u prvom timu Milana“, opisuju italijani našeg reprezentativca, te se dodaje:

Krunić se čini skromnim momkom, predanim poslu i koji nikada ne odustaje. U ovom teškom periodu Milan treba ljude koji se bore i daju sve od sebe. On to radi za razliku od Kessiea koji je razočarao“.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine na početku nije nikako dobijao priliku za igru, a dolaskom novog trenera Stefana Piolija dobio je šansu i ovaj stručnjak je pokazao koliko mu vjeruje, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh