Fudbal

Novi skandal Ibrahimovića, navijaču pokazivao međunožje

Zlatan Ibrahimović sa svojim LA Galaksijem neće igrati u polufinalu MLS lige.

No image - Haber.ba

Šveđanin je bio vidno razočaran nakon poraza od FK Los Anđeles rezultatom 3:5, pa je po izlasku sa terena šokirao sve navijače na stadionu.

Zbog ranijeg gubitka šansi za titulom Ibra je razočarao, pa se po izlasku na teren uhvatio za genitalije i na taj se način našao na udaru kritika u SAD-u. Iako je postigao gol i asistirao, njegov tim se oprostio od MLS-a za ovu sezonu.

Ovo je samo jedan u nizu Zlatanovih poteza, a iz MLS-a su najavili i kaznu, prenosi “Radiosarajevo“.

Prema vijestima iz Italije, ovo će biti njegov posljednji meč za Galaks jer je Ibrahimović spreman da se vrati u Europu, u Napoli.

Vlasnik Napolija De Laurentis već je s njim u Americi obavio razgovor.

Kamera je snimila Ibrin “potez”:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh