Fudbal

Zdravko Mamić: “U BiH se bolje osjećam nego u Hrvatskoj”

Mamić bio na obilježavanju 100. godišnjice fudbalskog kluba Žepče.

Zdravko Mamić - Avaz.ba

Zdravko Mamić nedostupan je za javnost posljednjih nekoliko mjeseci, ali izuzetak je napravio na obilježavanju 100. godišnjice fudbalskog kluba Žepče kada je razgovarao s okupljenim novinarima.

Ne mogu istjerati Zdravka Mamića iz Dinama“, kazao je Mamić za “Radio stanicu Žepče”.

On je dopratio ekipu Dinama u Žepče gdje se igrala prijateljska utakmica povodom obilježavanja godišnjice kluba, prenosi “Pogled“.

Također, Mamić je komentarisao Dinamovu igru u Evropi ove godine te naglasio kako je vrijeme od kada je trener Nenad Bjelica na klupi Dinama najbolje u historiji kluba što se i vidi prema njihovim rezultatima.

Bolje se osjećam u Bosni i Hercegovini nego u mojoj matičnoj državi Hrvatskoj. Ovdje su me ljudi prihvatili otvorenog srca te se silno trude biti gostoljubivi i dobri domaćini“, naglasio je Mamić.

Ovim izjavama Mamić je prekinuo višemjesečnu medijsku šutnju i naglasio kako on i Dinamo, prema njegovu mišljenju, imaju neraskidivu vezu koja će se nastaviti i u budućnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh