Fudbal

Zlatan Ibrahimović karijeru nastavlja u Argentini?

Bit će ovo novi izazov za švedskog napadača.

Zlatan Ibrahimović - ExpressTabloid.ba

Vijest koja je odjeknula u javnosti širom svijeta jeste da je Boca Juniors zainteresovana za dovođenje legendardnog napadača Švedske, Zlatana Ibrahimovića, prenosi AS.

Naime, predsjednik argentinskog kluba, Boce Juniors, potvrdio je ovu vijesti i kazao da je kapiten LA Galaxy izrazio želju da zaigra za Bocu, dodajući da njegov tim može priuštiti takvog igrača u svojim redovima i dovesti ga u Buenos Aires.

Tačno je da Ibrahimović želi igrati za Bocu i istina je da imamo finansijskih mogućnosti da ga dovedemo“, kazao je predsjednik Boce.

Kako navodi AS, Zlatan Ibrahimović je od svog menadžera tražio promjenu sredine, te ga je njegov agent, Mino Raiola, ponudio Boca Juniorsima.

Ostaje nam da vidimo da li će doći do spektakularnog transfera, jer bi Zlatan Ibrahimović sigurno bio pravo pojačane za tim iz Argentine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh