Fudbal

Oglasili se iz FK Željezničar nakon visoke pobjede nad Sarajevom

Željezničar je u subotnjem gradskom derbiju savladao Sarajevo sa 5:2, a iz tabora sa Grbavice odlučili su trijumf pokloniti navijačima.

Navijači Željezničara - Radiosarajevo.ba

Plavi su i ovaj put imali bezrezervnu podršku navijača, a Upravni odbor i stručni štab FK Željezničar veliku pobjedu poklanili su vjernim navijačima, legendama i prijateljima Kluba.

Tokom svih 90 minuta fudbaleri na terenu su imali veliku podršku sa sjeverne, istočne, zapadne i naravno južne tribine. Gromoglasno navijanje nosilo je Plave na terenu do velike pobjede koju ovom prilikom poklanjamo navijačima, legendama i prijateljima Kluba.

Porodica Željo je u proteklih sedam kola pokazala snažno zajedništvo, tribine naše Grbavice su ispunjene, a prvo mjesto na tabeli su vidljiv rezultat toga. Ne sumnjamo u nastavak dobrih igara naše ekipe kao ni u vašu podršku“, saopštili su iz FK Željezničar, prenosi “Radio Sarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh