Fudbal

Jedna je od najljepših fudbalskih sudija, a njega je baš uplašila

Brazilka Fernanda Colombo važi za jednu od najljepših fudbalskih sudija, a na utakmici između Siere i Koste napravila je pravi šou na terenu.

Fernanda Colombo - Screenshot/YouTube

Osim što je uspješna i lijepa žena, Colombo je pokazala da ima smisla i za humor.

U jednom trenutku dosudila je prekršaj, okrenula se prema fudbaleru Damiau Kitu Diazu, posegnula u džep i kada su svi, pa i fudbaler, pomislili da će pokazati karton, ona je izvadila maramicu i obrisala znoj sa čela.

Zatim se osmijehnula fudbaleru, a osmijeh nije mogao sakriti ni fudbaler.

Inače, Fernanda je imala jako težak put kako bi dogurala do trenutne pozicije. Sve je počelo prije nekoliko godina na meču između Atletiko Mineira i Kruzeira kada je bila pomoćni sudija. Podigla je zastavicu, označila ofsajd koji se nije dogodio i time ugrozila učinak Kruzeira.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh