Fudbal

Neymar optužen za silovanje jedne žene u Parizu

Slavni brazilski fudbaler Neymar optužen je za se*sualno zlostavljanje jedne žene u Parizu, javljaju strani mediji.

Neymar - The Jakarta Post

Sudeći prema policijskom izvještaju policije u Sao Paolu, se*sualni napad desio se u hotelu u gradu gdje Neymar igra za Paris St-Germain (PSG).

Neimenovana žena tvrdi kako je poznavala Neymara preko Instagrama te kako je on predložio da se nađu u Parizu. On joj je navodno obezbijedio avionsku kartu od Brazila do Francuske te rezervaciju u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, piše “Klix“.

Kada je Neymar stigao u hotel 15. maja, žena tvrdi kako je bio vidno pijan. Nakon razgovora i zagrljaja, Neymar je postao agresivan, ispričala je nepoznata Brazilka. Prema njenim riječima, on je nasilno dirao te je prisilio na se*sualni odnos protiv njene volje.

Ona se vratila u Brazil nakon dva dana bez prijave slučaja francuskoj policiji jer se plašila registrovanja činjenica u drugoj zemlji, navodi se u izvještaju brazilske policije.

Niko se iz pariskog kluba, kao ni sam fudbaler, nije oglasio nakon optužbi. Inače, Neymar je proteklih dana u Brazilu gdje trenira sa svojim nacionalnim timom za Copa Americu.

Jedino je Neymarov otac povukao sve optužbe gostujući na brazilskoj Band TV stanici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh