Fudbal

Vranješ prelomio: Vraća se u Grčku!

Bivši reprezentativac BiH i trenutno član Anderlechta Ognjen Vranješ, tokom ljeta će napustiti belgijski klub i otići u Grčku. Glasine o njegovom povratku u AEK sve su učestalije, a on fotografijama na Instagramu dodaje i ulje na vatru.

Ognjen Vranješ - Twitter

Posljednja u nizu fotografija je sa Dimitrisom Melisanidisom, koji je vlasnik AEK-a. Vranješ se slikao sa vlasnikom kluba na promociji automobila, a istu fotografiju podijelili su najvatreniji navijači napisavši “Uskoro”.

Sve je izvjesnije da će se Vranješ vratiti u klub gdje je igrao najbolje i da će od iduće sezone ponovo igrati u Grčkoj. Grčki mediji spekulišu kako je odmah na promociji automobila Vranješ obavio razgovore sa čelnim čovjekom i da će pojačati klub u ljetnom prelaznom roku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh