Fudbal

Amir Hadžiahmetović pred transferom karijere

Portal Anderlecht-online.be, pozivajući se na turski Spox jučer je objavio informaciju da je Amir Hadžiahmetović blizu prelaska u Anderlecht.

No image - Haber.ba

U tekstu između ostalog stoji kako bi eventualna odluka čelnika belgijskog kluba da angažuju bh. fudbalera čudila, obzirom da nije standardan u klubu.

On je danas član Konyaspora u kojem je ove sezone igrao 17 puta i to najčešće ulazeći sa klupe. Prije Turske, ovaj mladić igrao je i za matični Željezničar.

Prošle zime mediji u Turskoj selili su ga u Udinese, međutim on je na kraju ostao u Konyji. Hadžiahmetović nije jedini bh. fudbaler u ovom klubu.

Društvo mu odavno pravi i Deni Milošević. Ovaj bivši mladi reprezentativac BiH ima i dansko državljanstvo, a pretpostavlja se da bi transfer mogao iznositi oko milion eura. Ove sezone postigao je dva gola i upisao dvije asistencije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh