Fudbal

Liverpool očekivano bolji od Huddersfielda

Fudbaleri Liverpoola ostvarili su očekivanu pobjedu nad Huddersfieldom u 36. kolu Premier lige rezultatom 5:0 na svom terenu.

Liverpool - Huddersfield - SCsport.ba

Sjajno je počelo za Liverpool, Mohamed Salah je u prvoj minuti asistirajo Nabyju Keiti za vodstvo domaćih. Nije dugo trebalo Redsima da udvostruče prednost, u 23. minuti glavom je pogodio Sadio Mane.

U prvom poluvremenu domaći su postigli još jedan pogodak, Mohamed Salah je lijepo pogodio nakon što je lobovao gostujućeg golmana.

Nastavak meča protekao je u mirnoj igri, ali i u takvoj konstalaciji snaga Liverpool je postigao još dva gola, i to najbolji strijelci po jedan. Mane i Salah su pogađali za konačnih 5:0.

Ovom pobjedom Liverpool se vratio na prvo mjesto tabele Premier lige, ali sa utakmicom više u odnosu na Manchester City, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh