Fudbal

Dubrovnik: Otvoren nargila bar Edina Džeke – “Ritual”

Edin Džeko, napadač Rome i fudbalski reprezentativac BiH, lagano uplovljava u ugostiteljske vode. Naime, naš najbolji strijelac u historiji je u Dubrovniku zajedno sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem svečano otvorio nargila bar “Ritual”.

Edin Džeko - Instagram

Otvaranju “Cafe & Hookah bara Ritual” u vlasništvu Džeke i Obradovića prisustvovale su brojne zvanice iz svijeta sporta i showbiza, a među njima se izdvajaju bivši fudbalski reprezentativac BiH i legenda Hajduka Senijad Ibričić, Edin Adilović, Dino Brajlović, ali i Edinov zet Emir Đerekarac, piše “Klix“.

Zanimljivo je istaći da je početkom aprila nargila bar “Ritual” dobio i svoje službene naloge na društvenim mrežama, a za nešto manje od dvije sedmice profil na Instagramu uspio je privući više od 1.100 pratilaca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Follow @ritual.cafe.hookah.bar

Objavu dijeli Edin Dzeko (@ed_dzeko)

Također, sam ambijent novootvorenog dubrovačkog kafića dobio je pohvale od mnogih fanova Edina Džeke na društvenim mrežama, a neki su već prokomentirali kako s nestrpljenjem očekuju posjetu jugu Hrvatske i uživanje u “Ritualu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh