Fudbal

Višća zatrpan: Transfer u Njemačku sve izvjesniji

Sve je izvjesnije da ćemo Edina Višću naredne sezone gledati na terenima Bundeslige.

Edin-Visca

Bh. reprezentativac od 2011. nastupa za Bašakšehir, iz sezone u sezonu za ovaj klub pruža fenomenalne partije, a sudeći prema napisima inostranih medija, epizodi u Turskoj će doći kraj na kraju sezone.

Nije tajna da se dosta klubova interesuje za bh. nogometaša, a naredna stanica u njegovoj karijeri će najvjerovatnije biti Njemačka. Navodno su tamošnji Wolfsburg i Schalke već poslali Bašakšehiru 10 miliona eura za otkup Višćinog ugovora, što je cifra koja bi, kako se navodi, mogla konačno zadovoljiti turski klub.

Uz klubove iz Njemačke, Višću u svojim redovima žele vidjeti još Trabzonspor, Bešiktaš, kao i Fener čiji je predsjednik Ali Koc krajem prošle godine bio prilično jasan po pitanju dovođenja bh. nogometaša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh