Fudbal

Kjosevski, Todorović, Kodro, Koljić, Lončar na spisku za Grčku i Armeniju

Golman FK Željezničar, Vedran Kjosevski ponovo je dobio povjerenje selektora Roberta Prosinečkog i našao se na spisku A reprezentacije za predstojeće utakmice Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Elvir Koljić - PR/Haber.ba

Bosna i Hercegovina će prve utakmice Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra 2020. odigrati protiv Armenije i Grčke.

Dan ranije pozivom se pohvalio i Darko Todorović, a kasnije je objelodanjeno i da se na spisku našao Elvir Koljić iz Craiove. Rijeka je obznanila da je na popisu i njezin član Stjepan Lončar, kao i Athletic Bilbao, čiji je napadač Kenan Kodro i dalje Zmaj.

Susret sa Armenijom se igra 23. marta na Stadionu Grbavica, a tri dana poslije susret sa Grčkom se igra u Zenici na Bilinom polju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh