Fudbal

Veležov stadion dobija potpuno novi izgled: Natkrivena zapadna tribina, radovi se nastavljaju

Prvenstvo u Prvoj ligi Federacije BiH počinje za osam dana, a radovi na stadionu Rođeni su nastavljeni. Ovih dana je kompletirano natkrivanje zapadne tribine, koja sada izgleda potpuno drugačije.

Stadion Rođeni - Scsport.ba

Paralelno se izvode dvije vrste radove. Pokrivanje zapadne tribine stadiona Rođeni panelima koje je došlo u završnu fazu te izgradnja WC prostorija po UEFA-inim standardima koju je na sebe preuzelo udruženje Mostarski Rođeni, čiji članovi svakodnevno rade na stadionu. Trenutno se farbaju zidovi nakon čega s kreće na postavljanje pločica“, poručili su iz mostarskog kluba.

Ranije je naglašeno kako je vrijednost radova iznosila oko 300.000 KM te da će se ubrzo krenuti i s realizacijom opremanja stadiona stolicama, prenosi “Klix“.

Podsjetimo, Velež se trenutno nalazi na prvom mjestu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine te je na najboljem putu povratka u elitni rang bh. fudbala.

Prva prepreka na tom putu ovog proljeća bit će lokalni rival Čapljina, koja će 2. marta gostovati na stadionu Rođeni.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh