Fudbal

Stojan Vranješ: “Uz brata sam i kad griješi”

Bivši bh. reprezentativac Stojan Vranješ krajem januara napustio je redove Željezničara i potpisao za Borac. On će biti veliko pojačanje za klub iz Banja Luke u nastavku sezone u Prvoj ligi RS, a za “Glas Srpske” je govorio o vremenu provedenom na Grbavici, ali i o trenutnoj situaciji sa njegovim bratom Ognjenom, koji više neće igrati za reprezentaciju BiH.

Stojan Vranješ - Faktor.ba

“Nisam se osjećao sretno na Grbavici, ali nisam nikom dozvoljavao da se poigrava sa mnom. Htjeli su da mi smanje ugovor, ali sam bio odlučan da ostanem do ljeta, kada mi je isticao i kada bih i onako otišao. Na sreću, razišli smo se ranije i to na jako korektan način”, kazao je Vranješ i prokomentarisao mlađeg brata Ognjena:

“O posljednjim dešavanjima stvarno malo znam, ali smatram da se u cijeloj priči malo pretjeralo. Iako više nismo tako često u kontaktu kao kada smo bili mlađi, uvijek ću biti uz svog brata pa čak i kada pogriješi”.

Stojan je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za Pandurii, Cluj, Vojvodinu, Lechiju, Legiju, Piast, Željezničar te Borac. Za A selekciju BiH odigrao je tri meča.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh