Fudbal

Pjanić se zbog pitanja na bosanskom našao u ulozi prevoditelja, italijanskim novinarima obećao jedno

Miralem Pjanić će sutra navečer biti ključni igrač u veznom redu Juventusa tokom utakmice osmine finala protiv Atletico Madrida.

Miralem Pjanic-press konferencija-Screenshoot-Facebook

Na press-konferenciji Pjanić je govorio o sutrašnjem okršaju na Wanda Metropolitanu uz opasku da se on i saigrači žele vratiti na stadion gdje će se igrati finale ovosezonskog izdanja Lige prvaka, pišu “Sportske.ba“.

“Atletico je posljednjih sezona pokazao da je ekipa koja pravi razliku. Teško je igrati protiv njih, imaju jake individualce. Sutra je za nas važna utakmica i pokušat ćemo ostvariti dobar rezultat. Želimo se vratiti ovdje i igrati finale, to je naš cilj i naš san. Počinjemo od sutra sa jednom dobrom utakmicom i pokušat ćemo iskoristiti prednosti”, rekao je bh. reprezentativac.

Slovenački novinar je na bosanskom jeziku postavio Pjaniću o Janu Oblaku. Naš fudbaler je odgovor zatim preveo na italijanski.

“Mislim da je Oblak među tri najbolja golmana svijeta. Sigurno će biti teško za nas, ali veoma smo motivisani i pokušat ćemo proći ovu rundu”.

Pjanićev odgovor pogledajte na 4:15 video priloga.

#Conferenza #Allegri #Pjanic pre #AtleticoMadridJuventus

#Conferenza #Allegri #Pjanic pre #AtleticoMadridJuventus

Gepostet von Mrsuperfly Superfly am Dienstag, 19. Februar 2019

Kolegama sa Sky Sporta je obećao da će on sutra izvesti slobodan udarac ako bude prilike za to.

“Obzirom da vas često pratim i gledam i vaše prijenost i u studiju je dosta šampiona koji komentarišu poslušat ću vas: ako sutra bude prilike ja ću izvesti slobodnjak”, rekao je bh. reprezentativac.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh