Fudbal

Bešić na “raportu” kod klupskih čelnika

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić našao se na udaru navijača Middlesbrougha nakon poraza u meču FA Kupa od Newporta Countyja.

Muhamed Bešić - Haber.ba

Navijači nisu bili zadovoljni odnosom prema njima, jer im se nakon poraza, skupa sa Rudyjem Gestedeom i Adamom Claytonom, smijao, te ih je provocirao nakon meča.

Zbog svog ponašanja trio je završio na razgovorima u klubu. Rukovodstvo i menadžer Tony Pulis željeli su da od igrača čuju šta se dogodilo i tražili su njihov odgovor na optužbe navijača.

Nije poznato šta je konačan ishod razgovora i da li će igrači snositi kakve posljedice za sukob sa navijačima. Bešić ovu sezonu igra kao posuđen igrač iz Evertona, a u 25 odigranih utakmica postigao je dva gola i upisao je dvije asistencije. Meč protiv Newporta je odgledao sa klupe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh