Fudbal

Nakon skandala Vranješ pokazao emociju, pa otkrio koga voli: Ovo je njegova ljubav!

Fudbaler konačno pokazao i emociju.

Ognjen Vranješ - Instagram

Tokom afere Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, jedni su stajali na pjevačicinu, a drugi držali fudbalerovu stranu.

Ipak, u većini slučajeva Vranješ je bio prozivan u javnosti zbog sumnje da je fotografije koje su iscurile zapravo on plasirao, a prethodno ih obrađivao u fotošopu. Mnogi su osudili to što je tokom skadala izigravao šmekera, pa koristio svaku priliku da se na svom instagramu dodatno izreklamira, postujući svakodnevno fotografije i klipove, koje su mnogi povezivali upravo sa aferom.

Sada je po prvi put Vranješ na svom storiju na instagramu objavio fotografiju uz poruku koja će dirnuti i one koji su ga do tada hejtovali. Fudbaler je svoju objavu posvetio osobi koju istinski voli, a nije riječ o ženi.

Ognjen i Stojan Vranješ: bratska ljubav je najjača – Screenshot/Instagram

Dobro došao kući, Stojan Vranješ! Ljubav bratova!” – napisao je Ognjen u svom postu, koji je okitio sa tri srca.

Njegov rođeni brat Stojan, koji je takođe fudbaler, naime iz Željezničara Sarajevo za koji je igrao, prešao je u Banja Luku, i tako se vratio u svoj rodni grad. Ovo je očigledno ganulo Ognjena, pa je riješio da radosnu vijest podijeli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh