Fudbal

Hušidić napustio Galaxy, poznato ima novog kluba

Bh. internacionalcu Adisu Hušidiću po završetku sezone istekao je ugovor sa Los Angeles Galaxyjem čiji je dres nosio punih šest godina, a sudeći prema natpisima medija iz SAD-a, novi klub je već pronašao.

Adis-Husidic

Ovaj 31-godšnji nogometaš koji je rođen u Velikoj Kladuši ostat će u Los Angelesu, tačnije nastupat će za istoimeni klub u kojem je kapiten Meksikanac Carlos Vela koji je svojevremeno igrao za Arsenal.

Hušidić još nije potpisao, međutim mediji iz SAD-a pišu kako je prije nekoliko dana već debitovao za Los Angeles FC u predsezonskoj utakmici koju je ovaj klub odigrao protiv Toronta.

Podsjetimo, Hušidić iza sebe ima više od 150 utakmica u MLS ligi. Pored Los Angeles Galaxyja, s kojim je u sezoni 2013/2014 osvojio i titulu, igrao je također i za Chicago Fire.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh