Fudbal

U Dinamu ipak višak: Menalo ide na posudbu?

Luka Menalo bi već ove zime mogao napustiti redove zagrebačkog Dinama. Menalo je na Maksimir stigao iz Širokog Brijega i potpisao ugovor na pet godina, međutim za sada nije se izborio za mjesto u žestokoj konkurenciji.

Luka Menalo - Twitter

Dinamu ide sjajno, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Europi, pa Nenad Bjelicane mijenja dobitnu kombinaciju. Menalo bi vjerovatno želio pronaći klub u kojem bi imao veću minutažu i priliku za pokazivanje svojih kvaliteta.

U poljskim medijima su se pojavile informacije da je Gornik Zabrze zainteresiran za nogometaša koji je upisao i dva nastupa za A reprezentaciju BiH. Opcije za krilne pozicije u Gorniku ove zime su Erik Daniel iz Ruzomberoka, te upravo Menalo.

Poljaci ističu da je Menalo u Dinamo stigao kao veliko pojačanje, te da se nije uspio izboriti za mjesto u timu. Navodno bi se radilo o posudbi, jer Dinamo želi zadržati Menala u svojim redovima, ali sve će biti jasnije u sljedećim danima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh