Fudbal

Kolašinac otkrio tajnu uspjeha Arsenala

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac odigrao je svih 90 minuta i ponovo bio jedan od najboljih aktera na terenu. Kolašinac je u razgovoru za zvaničnu stranicu Arsenala istakao da je ovo veoma važan trijumf za njegovu ekipu.

Sead Kolašinac - Haber.ba

– Ostvarili smo veoma važnu pobjedu, posebno jer smo zaostajali za Chelsea. Naš cilj je da smanjimo tu razliku. Momčad je odigrala jako dobro u svim segmentima i sretni smo što smo osvojili tri boda. Ključ našeg trijumfa bila je agresivnost, jer smo bili jaki u duelima i kreirali smo dvije odlične šanse u prvih desetak minuta, rekao je i dodao:

– Važno je što smo drugi gol postigli pred sami kraj prvog poluvremena. To nam je donijelo dodatnu sigurnost. Sretan sam što smo završili susret bez primljenog gola i ovo je jedna lijepa noć za nas. Odbrana je bila na nivou i mislim da smo obavili dobar posao. Naravno, ne možemo zaboraviti ni vezne igrače, koji su bili odlični. Nevjerovatno su trčali i dali su svoj maksimum.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh