Fudbal

Massimiliano Allegri: “Ronaldo je tu da donosi trofeje!”

Trener Juventusa Massimiliano Allegri još jednom je ponovio koliko je zadovoljan igrama Cristiana Ronalda, te da je doveden upravo kako bi donosio trofeje Staroj dami.

Massimiliano Allegri - Twitter

Juventus je golom Ronalda jučer slavio protiv Milana u Superkupu Italije, što je za Portugalca i prvi trofej u dresu Bianconera, piše “SCsport“.

Allegri je još jednom ponovio da je Ronaldo tu kako bi pomogao Staroj dami da osvoji što više trofeja.

Ne želim da se ponavljam, ali Cristiana smo doveli da nam donosi trofeje. Uvijek je postizao golove i postiže ih i u Juventusu,” rekao je Allegri i nastavio:

Bio je odličan, a tim je radio za njega. Milan je odigrao solidnu utakmicu, a mi smo napravili malo više grešaka nego obično. U prvom poluvremenu smo bili spori, dok je naš rival igrao pametno. Svidjelo mi se i kako je Dybala odradio svoj posao i poslije utakmice sam mu čestitao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh