Fudbal

Avci jasno poručio: Višća ne ide iz Basaksehira!

Govoreći o bosanskohercegovačkom reprezentativcu Edinu Višći, trenutno najefikasnijem igraču turskog kluba, njegov šef u Basaksehiru Abdulah Avci kazao je da za njega iz Turske ili Evrope u ovom prijelaznom roku klub nije dobio ponudu kao što je bio slučaj prošle sezone.

Edin Višća - Twitter

– Prije ove sezone bilo je ponuda za njega. Da sam trener ili menadžer nekog drugog tima zaista bih se malo ustručavao poslati ponudu za Edina. Ekipa u kojoj igra je trenutno lider na tabeli, imamo 6 poena prednosti, Edin je jedan od kapitena, ovdje je već osam godina. Kada neko šalje ponudu onda misli i na sve ove okolnosti. Prije šest mjeseci za njega smo dobili domaće i strane ponude. A, kao što sam to i ranije kazao, nisam, prije svega, ja ili neko drugi važan, bitan je interes kluba, a onda naravno i interes igrača. Imajući sve to u vidu, možemo sjesti za stol i razgovarati. Prije je toga bilo i s Edinom, ali sada nismo dobili neku ponudu, rekao je trener Bašakšehira.

Dodao je kako ni za Emmanuela Adebayora nije stigla nijedna ponuda u ovom prijelaznom roku, napominjući da u nastavku sezone od njega očekuje dobre igre. Za novo pojačanje Brazilca Robinha koji je nedavno stigao u klub, istakao je da se radi o velikom nogometnom imenu u svijetu nogometa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh