Fudbal

Roma objavila video u čast Edina Džeke, najboljeg igrača u prethodnoj godini

Prema izboru navijača, bh. napadač slavio s 45 posto glasova.

Edin Džeko - Sportklub.rs

Roma je na svojoj Facebook stranici danas objavila video u čast Edina Džeke, koji je, prema izboru navijača, proglašen za najboljeg igrača “Vučice” u prethodnoj godini, piše “Avaz“.

Roma će večeras od 21 sat igrati protiv Virtus Entela kluba iz Serije C i sve osim uvjerljivog trijumfa “Vučice” bit će prava senzacija.

Bit će to lijepa prilika za “Vučicu” da uđe u seriju pobjeda (dvije je već vezala), čime bi napravila odličnu uvertiru za Torino, Atalantu i Milan.

Podsjetimo, Dijamant je slavio s 45 posto glasova, odnosno bio je ispred Kostasa Manolasa, Danijela De Rosija (Daniele De Rossi) i Aleksandra Kolarova, koji su osvojili 29, 18 i osam posto glasova.

Treba napomenuti i to da je Džeko nagradu za najboljeg igrača “Vučice” osvojio i u 2017. godini.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh