Fudbal

Pojačanje za zenički Čelik: Bivši hrvatski reprezentativac u Zenici

Dvadesetrogodišnji desnokrilni fudbaler, Splićanin Ante Blažević, koji je prošao sve mlađe uzraste Hajduka i hrvatske reprezentacije, postat će prvo pojačanje zeničkog Čelika za proljećni dio sezone.

Ante Blažević - Twitter

Blažević je iz Hajduka 2014. godine prešao u belgijski Oostende, gdje je proveo dvije godine. Bio je član Junaka iz Sinja, njemačkog VfV Hildesheima, a na Bilino polje stiže iz slovenačke ekipe Brežice, za koju nastupa proteklih pola godine.

“Malo sam bio zateknut situacijom pa sam malo tražio i po internetu. Vidio sam da je Čelik veliki klub, da zaslužuje veliki respekt te da je dosta igrača odavde uspješno igralo u Hajduku. Nadam se da će Čelik opet izaći na pravi put. Čitao sam dosta o navijačima, imaju neke poveznice sa “Torcidom” pa volim tu energiju”, kaže Blažević, koji ističe kako će sa zeničkim premijerligašem potpisati ugovor na 2,5 sezone,prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh