Fudbal

Vaha se prisjetio finala u kojem je izgubio od Papeta

Nantes večeras igra kup utakmicu protiv Chateaurouxa u kojem će pokušati ostvariti trijumf koji bi ih pogurao do šesnaestine finala Kupa Francuske.

Vahid Halilhodžić - Haber.ba

Govoreći pred večerašnji susret, trener Kanarinaca Vahid Halilhodžić prisjetio se posljednjeg finala Kupa Francuske koje je igrao Nantes, a čiji je sudionik bio i sam Halilhodžić.

Nekadašnji bh. centarfor predvodio je napad Kanarinaca koji su doživjeli poraz od PSG-a. Jedan od strijelaca u finalnom susretu bio je i Safet Sušić.

– Bili smo već prvaci Francuske i mislili smo da ćemo lako do duple krune. Vodili smo u finalu, ali smo na kraju sami krivi što smo izgubili. Propustio sam dvije dobre prilike u finalu, prisjetio se Vaha.

Halilhodžić je u Nantes stigao dvije godine nakon što je sa Veležom osvojio Kup Jugoslavije. Bio je to prvi trofej u vitrinama Rođenih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh