Sport

Karate takmičenje u Goraždu: Pet medalja otišlo takmičarima koji se prezivaju Kladušak

U vikendu iza nas u Goraždu je održano karate takmičenje u organizaciji KK Specijal koje je okupilo takmičare iz četiri države, 56 klubova, njih više od šest stotina. Karate klub Semih predstavio se sa 33 takmičara koji su osvojili čak 25 medalja i pehar namijenjen najbrojnijem timu na takmičenju. Zanimljivo je da je pet medalja otišlo takmičarima prezimena Kladušak. Nidal je osvojio zlato, Semih i Kenan srebro, te Kenan bronzu u katama i Emina bronzu.

– Zahvaljujemo prijateljima na gostoprimstvu i trudu, kao i roditeljima naših polaznika koji su nas podržali i ovog puta. Čestitke svim učesnicima, posebno onim koji su osvojili medalje. Pred nama je još mnogo turnira i takmičenja za koja ćemo se pripremati u narednom periodu, rekao je prvi čovjek kluba Sanel Kladušak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh