Muzika

Šejla Zonić oduševila Mariju Šerifović: Poslije moje pjesme nije morala pjevati ništa VIDEO

Šejla Zonić, bivša članica grupe Divanhana, je sinoć oduševila žiri muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Šejla se prvo predstavila pjesmom Marije Šerifović „Moj grad“, a zatim je Prijovićkinim hitom „Dam, dam, dam“ zapalila studio. A dok je kandidatkinja broj dva počela emotivnijom pjesmom Milice Todorović „Proći čes me ti“, nakon čega je Snežana Đurišić pohvalila i aplaudirala, potom je otpjevala Breninu numeru „Janoš“.

Šejla je pobijedila rezultatom 6:4.

Marija Šerifović nije krila oduševljenje Šejlinim nastupom, ali je također izrazila i iznenadila sve svojim mišljenjem o Jovani.

–Što se mene lično tiče, kandidatkinja za koju sam glasala, poslje moje pjesme nije morala da pjeva ništa. Dvojka nije dobila glas zato što je meni bila osrednja. Kompletan utisak, djevojka ima zanimljivu boju glasa, a možda te je poljuljala kandidatkinja broj jedan. Možda ti je trebalo jako malo da budeš i bolja od nje na neku drugu foru, al to su sad već druga pravila igre psihološke i tako dalje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh